Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kenyér nélkül lehet boldogulni...

Kenyér nélkül lehet boldogulni a mindennapokban?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban nem, mivel soha nincs itthon semmi kaja. De persze aki rendesen tud enni, annak biztosan lehet boldogulni.
2014. nov. 12. 01:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát nekem annyi könnyebbségem van hogy itthon vagyok egész nap, férjemnek csomagolok kaját de náluk is van mikró.

Felvágott, sajt, zöldségek, tojás magában, ezt eszem szendvics helyett. Vagyis kvázi a szendvicset kenyér nélkül amiből így félig meddig saláta lesz. Körözött magában vagy sajtba tekerve, diétás puding/túrókrém, rántotta/tükörtojás, olajos magvak, esetleg néha mandulából sütött keksz, tejfölös kukorica, és sok-sok gyümölcs, zöldség. Vannak akik ennél sokkal rafkósabb kajákat is csinálnak (padlizsánkrém stb), nálunk a családban gyakorlatilag senki nem nyitott az új ízekre, úgyhogy mi csak ilyeneket eszünk.

2014. nov. 12. 09:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Reggelire pl zabkását, tejbegrízt, műzlit, rántottát, virslit, joghurtot, gyümölcsöt szoktam enni.

Melóban van mikró, így oda főtt ételt viszek, vagy kifőzdéből rendelek.

Nyilván, aki "mindenhez" kenyeret eszik, annak furcsa, hogy van, aki kenyér nélkül él, de nekem pl az az alap, hogy ha éhes vagyok, összedobok valami gyors főtt ételt.

2014. nov. 12. 09:42
 14/14 anonim válasza:
Persze....
2014. nov. 24. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!