Kenyér nélkül lehet boldogulni a mindennapokban?
Bocsi az offért, de nagyon érdekel néhány válaszoló válasza...
Akik nem esztek kenyeret, ti miket szoktatok reggelizni, vagy magatokkal vinni olyan helyre (suli, munka), ahol nincs melegítési lehetőség (tehát kvázi a szendvics helyett)? Nekem összesen 1-2 dolog jut eszembe, minden más ötletemhez kell a kenyér :(
El sem tudnám képzelni az életem kenyér nélkül.
Az telekhez sok kenyeret eszünk (főzelékek, székelykáposzta, töltött káposzta, lecsó, gulyásleves, rántotta, virsli...stb)
A vacsora legtöbbször hidegkaja, azaz szendvics.
Fehér, vagy félbarna kenyeret eszünk, napi fél-1 kiló elfogy (2 felnőtt, 1 kisgyerek)
"Akik nem esztek kenyeret, ti miket szoktatok reggelizni, vagy magatokkal vinni olyan helyre (suli, munka), ahol nincs melegítési lehetőség (tehát kvázi a szendvics helyett)? Nekem összesen 1-2 dolog jut eszembe, minden más ötletemhez kell a kenyér :("
Ha reggelizek, akkor kiflit szoktam enni, de müzlivel tudom helyettesíteni.
Melóba nem viszek semmit, kimegyek kajálni kocsmába/étterembe/kantinba/kifőzdébe.
Este szintén meleg kaját eszünk, vagy főzünk vagy szerzünk valahonnan (rendelünk, beülünk egy kocsmába, kínaiba stb). De persze vannak napok, amikor hideget eszünk itthon, akkor péksütemények fogynak este is.
De simán van olyan, hogy 2-3 hétig nem eszek semmi kenyérfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!