Mi a különbség a Coca és a Pepsi cola között?
Figyelt kérdés
Miért szereti inkább mindenki a Coca Cola-t? Vagy ez csak Magyarországon van így? Személy szerint én sokkal jobban kedvelem a Pepsit, ki van még így ezzel? :)2008. aug. 13. 18:54
11/20 anonim válasza:
Szerintem a Pepsi sokkal édesebb a Coca-ba meg több a szénsav!Én Coca Cola párti vagyok!:)
12/20 anonim válasza:
A pepsi a jobb,mert édesebb mint a coca!
A pepsinél a max is finom,de a cocánál a zéro pocsék!
Viszont Románba valahogy finom a coca cola,ott édes,máshogy van sztem gyártva!
A fanta narancs Románba savanyább mint itt!
Én amugy a pepsit iszom ezerrel!!!
13/20 anonim válasza:
Ma voltam a kisfiammal orvosnál, mert hányt és ment a hasa az orvos azt mondta, hogy 2 dl Pepsi-ből keverjem ki a buborékot és fél óra alatt lassanként kortyolva azt igya meg. És utána már itathatok vele mást is, mert nem fogja kihányni. Kételkedtem, de megcsináltuk és bevált. Erre biztosan jobb a Pepsi a Cocá-nál.:-))))))))
14/20 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy mindkét cég feje egy és ugyanaz. Szerintem a Coca Cola-ban több a cukor, a Pepsiben meg a szaharin.
15/20 anonim válasza:
Csak 1 különbséget vettem észre: a reklámot:D
De viccen kívül, nekem mind1, felőlem lehet tescos Cola is:)
16/20 anonim válasza:
fél liter,mivel a pepsi 2,5literesxD
20/20 anonim válasza:
Én Coca Cola párti vagyok. Volt szerencsém USA-ban is inni, ÉS TELJESEN MÁS ÍZE VAN, MINT ITT MO-ON!!!
Lehet hogy hülyének tartotok, de szerintem ott lágyabb, selymesebb, és talán nem annyira szénsavas mint itthon.
Amúgy tudja valaki, hogy összetételben van-e különbség a coca és a pepsi között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!