Mi a különbség a Coca és a Pepsi cola között?
Figyelt kérdés
Miért szereti inkább mindenki a Coca Cola-t? Vagy ez csak Magyarországon van így? Személy szerint én sokkal jobban kedvelem a Pepsit, ki van még így ezzel? :)2008. aug. 13. 18:54
1/20 anonim válasza:
Pepsi Pepsi Pepsi.Én is azt szeretem :)
2/20 anonim válasza:
Coca Coca Coca én azt szeretem! :) szerintem a coca cola édesebb. Ha pepsit iszom mindig valami utóízt érzek, de valószínűleg csak azért érzem a különbséget, mert kb. egész életemben 10szer ha ittam pepsit
3/20 anonim válasza:
Én pont azért szeretem a Pepsit,mert az nem olyan édes.:)Puszi.:)
4/20 anonim válasza:
Magába inn a pepsi nekem jobb, de vörös borral csak cocát szabad, épp azért mert édesebb, így finomabb lesz a bor is.
5/20 anonim válasza:
Nekem a Pepsi az édesebb, ezért szeretem jobban.
6/20 anonim válasza:
Nekem is a Pepsi az sokkal édesebb, és a Coca Cola jobb
7/20 anonim válasza:
mért van csomó kérdés lehúzva mikor teljesen jó dolgokat írt?
8/20 anonim válasza:
Nekem is a pepsi édesebb....coca az nem édes.
9/20 anonim válasza:
szikás kérdése,a coca még kinézetre is szebb.egyébként meg izre ugyanaz sztem.én a light,meg a zeroba se érzek semmi különöset!
10/20 anonim válasza:
Szerintem a Coca Colaban nagyobbak a buborekok. A pepsibol felbontas utan hamar el is szallnak a bubik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!