Mindig kipiszkálom a szőlő magját, nem eszem meg. Más is csinál ilyet?
Én a málnából és az eperből. :-)
Érdekes ötlet kiszedni, még nem próbálkoztam vele. Azt viszont nem értem - jó, a saszlával gondok voltak, ezért már nincs -, hogy miért csak ezt az egyfajta szőlőt lehet kapni csak. Nekem a mag nem gond, a héja inkább. A húsa is olyan zselészerű, de nem az ehető fajtából. Nem szeretem igazán.
Ez attól függ honnan nézzük, ez ínyencként természetes.
Ha egészségi szempontból nézzük akkor nem az. Egyszer halottam erről egy műsort, hogy semmihez nem hasonlítható jótékonysággal hat sok mindenre a szervezetben a szőlőmagolaj. Ami ha egészben nyeled le, semennyire nem érvényesül, azóta én a rossz íz ellenére még szét is rágom a magokat mielőtt lenyelem őket.
a málnából és az eperből is? húha az nem semmi:D
egyébként én néha a héját se eszem meg, ha olyan vastagabb fajta. elképesztő, mit kapok érte a többiektől, nem értik meg, hogy lehetek ennyire finnyás meg kényes. a környezetemben senki nem csinálja ezt, ezért kérdeztem, hogy itt vannak.e esetleg még ilyenek, akik megértenek haha.
"a málnából és az eperből is? húha az nem semmi:D "
Csak tréfáltam! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!