Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem bírom már ezt csak a...

Nem bírom már ezt csak a kaján jár az eszem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állandóan a kaján jár az eszem, hogy mit ehetnék, mindig recepteket nézegetek meg kajákról képeket, videókat. Akkor is eszek ha nem is vagyok éhes. Sokszor rosszul érzem magam amiatt, hogy valamit nem ettem meg és meg fog romlani, és inkább megeszem. A kajálás miatt sokszor inkább otthon maradok enni és főzni,és nem járok el sehova. Mindenben keresem a káros anyagokat meg a kalóriát. Nem bírom már ezt hogy csak e körül jár az agyam...Segítsetek! Nem tudom már mit tehetnék, hogy normális életem legyen!?
2014. okt. 23. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat: járj el otthonról, ismerj meg más embereke és találj valami más örömöt!
2014. okt. 23. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha mindig recepteket és kajákat nézegetsz, akkor nem csoda, hogy megéhezel és a kaján jár az eszed, előszőr is ezt hagyd abba sürgősem. Másrészt ez egy pótlék, ami helyett keress mást, barátokat, hobbit, járj el otthonról kirándulni, és talán egy pszichológust is fel kellene keresned, mert ez már kóros.
2014. okt. 23. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd mindig a celeb vagyok ments ki innent.
2014. okt. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!