Nem bírom a nyers húst, ezen lehet valahogy segíteni?
Meg lehet szokni. MINDENT meg lehet szokni.
A kórboncnokok is szoktak ebédelni egy jól végzett délelőtti boncolgatás után...
Ehhez képest egy darab marhahús szerintem könnyen megszokható.
Szerintem is meg lehet szokni, csak kell hozzá egy határozott ok. Mert ha úgy vagy vele, hogy anyukád úgyis megcsinálja helyetted és nem muszáj megcsinálnod, akkor nem is vagy rákényszerülve. De ha neked kéne, mert mondjuk magadnak főzöl, akkor lehet rá tudnád venni magad.
Más story, de hasonlóan megszokás kérdése Pl. én a pókoktól undorodom. Nem betegesen, mint sokan, csak egyszerűen rettegek tőlük, még úgyis ha elpusztult. Az a sok gusztustalan láb. De egyetemre járok olyan szakra, ahol rendesen etanolba áztatott pókokat kellett fogdosnunk, mikroszkópba nézni stb. Nagyon nehezen vettem magam rá, de muszáj volt, hisz anélkül nem tudtam volna berendszerezni, megbuktam volna aztán lőttek nekem
Muszáj erőt venned magadon és legyőznöd az undort. Gondolj arra, hogy az csak egy darab hús, ami nem romlott, nem büdös, nem koszos, nem fog ártani ha hozzáérsz. Csak addig marad nyers, míg sütőbe nem küldöd.
Tudom egyébként milyen lehet az érzés, én a mosogatással vagyok így. Egyszerűen undorodom az ételmaradékok, zsíros edények és a mosogatószag gondolatától. Sajnos mégis muszáj megcsinálni, nem kereshetek kibúvót. Ilyenkor arra összpontosítok, hogy ez is csak addig marad így, míg a meleg víz és a mosogatószer nem kerül rájuk :)
Ne próbáld és ne si akard megszokni!
Én régen szerettem a húst majd elkezdett bennem kialakulni egy dolog, először csak odafigyeltem arra hogy miből mennyit eszem, aztán hirtelen azon kaptam fel a fejem, hogy undorodom a hústól és ez egyébként így is van rendjén. A hús fogyasztása nem egészséges, nem a testnek, annak nagyon is jó, a léleknek árt, mármint olyan értelemben, hogy sokkal inkább földivé tesznek a megölt lény rezgései, mintha mondjuk gyümölcsöt zöldséget ennél egyszóval könnyű ételeket. A tojás is ilyen, sőt még rosszabb. Próbált már bárki tojás nélkül sütni főzni? Csak mert én igan és sokkal jobb az íze is ugyan úgy összeállnak a dolgok mivel a liszt 10+%-a fehérja és az ragad mint állat simán vízzel is.
A lényeg annyi, hogy ha már húst nem eszel érdemes bele menni mélyebben a dolgokba és a rezgésekbe. Például hogy a fluor semmire nem jó és mégis mindenbe beleteszik az ivvíztől a fogrémig, a cukor is szinte mérgező, hát még olyan mennyiségben ahogy fogyasztjuk. A levegő tele van nehézfémmel ami szintén lerakódik a szervezet finom azaz érzékeny részein. A tobozmirigy nem működik az emberekben hála ezeknek és sok más érdekes szerv sem többek között az agy nagy része sem.
Most még az a különc aki ilyenekről beszél, de aki ezt olvassa az figyeljen a saját testének a jeleire és legyen értelme saját magának és nem másoknak élni!
"földivé tesznek a megölt lény rezgései,"
Hát persze. Meg a szférák zenéje is közrejátszik.
" a liszt 10+%-a fehérja és az ragad mint állat simán vízzel is. "
Így is van. Csiriznek hívják ezt a ragasztót, suszterok (cipőkészítő éss -javító kisiparosok) szokták használni.
" A tobozmirigy nem működik az emberekben hála ezeknek és sok más érdekes szerv sem többek között az agy nagy része sem."
Beszélj csak a saját nevedben. Az én agyam még működik, erre bizonyíték, hogy folyamatosan röhögök az ezoterikus marhaságaidon.
Az ember MINDENEVŐ. Ebbe pedig a hús is beletartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!