Miért van minden ételben italban E?
Figyelt kérdés
Még ha csak egy kis felvágottat veszek ami elöre csomagol abba is 11 db. E van ami ugye rákkeltő ugy hallottam. Egészséges kajákat akarok enni miket vegyek ?
Tudtok mondani ötleteket ?
2010. jan. 24. 17:05
11/11 anonim válasza:
Én is egyetértek néhány előttem szólóval, és az E-ket arra használják, h "kívánatosabbá" tegyék az adott ételt. Itt pl. arra gondolok, h szebb színt kölcsönözzenek nekik.(ice tea) Vannak, amik nem károsak, de le merném fogadni, h 90%-uknak van valami kellemetlen mellékhatása nagy dózisban. Én pl. konkrétan ki vagyok hegyezve egyre: E951, másnéven ASZPARTAM. Intenzíven rákkeltő anyag, és nagyon sok dologba, amibe nem cukrot tesznek, azt meg-aszparamozzák. pl. liht cola. Egyik ismerősöm mondta elég találóan: Választhatsz: elhízol, vagy rákos leszel. De hát ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!