Miért van minden ételben italban E?
Még ha csak egy kis felvágottat veszek ami elöre csomagol abba is 11 db. E van ami ugye rákkeltő ugy hallottam. Egészséges kajákat akarok enni miket vegyek ?
Tudtok mondani ötleteket ?
Mert pl parizer alapból sötétszürke lenne, és xar ízű,
sok maradékból össze van darálva, és nem venné meg senki.
Azért színezik hogy hús színe legyen, és megvedd.
Meg ízezik hogy egyáltalán meg bírd enni,
majd kell bele tartósító szer is, hogy sokáig elálljon.
A ketchup-ben pl egész jó dolgok vannak, van benne igazi paradicsom, és nincs benne E. Persze a drágább fajta ketchupről beszélek.
Vehetsz rizst, barnarizst, igazi húst hentestől, halat piacról, süthetsz kenyeret kukorica lisztből..
De mondjuk a csirkét is táppal etetik, hát ez van.
A zöldségak gyülölcsök is ugyanolyan rosszak mert permetezik őket, sőt még gémnanipulálják is hogy szép nagy színes íztelen szarok legyenek.
Vidéken még ültethetsz paradicsomot, uborkát, zöldségeket, tartasz állatokat is, az lenne az ideális, egészség szempontból :)
Mint azt páran leírták előttem, nem minden rossz, ami "E"
Itt találsz egy listát és rövid leírást azokról a számokról, amik problémát okozhatnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!