Akinek az ilyen torták tetszenek,annak baj van az ízlésével.,és nem csak annak aki kapja,hanem annak is aki adja.Én biztosan a képébe vágnám az illetőnek.Ha viccelődni akar,akkor találjon ki valami valóban vicceset,de nem ilyen gusztustalanságot.
2010. jan. 24. 11:53
14/20 anonim válasza:
Pusztán intelligencia kérdése, hogy mer-e valaki ilyet ajándékozni a másiknak vagy nem. Én bátran ki merem jelenteni, hogy én biztos nem kapnék senkitől sem ilyen ocsmányságot, mert a családtagjaim, barátaim, ismerőseim vannak annyira intelligensek, hogy belássák, hogy ez sem nem vicces, sem nem jópofa. Akiknek meg világít a negro a szájukban, azok viccesnek találják.
2010. jan. 24. 12:01
15/20 anonim válasza:
Én egyszer ilyet csináltattam a páromnak, nem tartom ízléstelennek! No de nemi szerveket azt már igen!Az gusztustalan!
Arról lehet vitatkozni, hogy mennyire izléstelen (nekem eszembe se jutna ilyet adni, de kapni se szeretnék, mint valaki irta, ehhez intelligencia-hiány kell, hogy tetsszen), de utánna ezt enni már kimondottan gusztustalan dolog - olyan, mintha valaKIT ennék, ha csak rágondolok is kevereg a gyomrom.
25/N
2010. jan. 24. 14:06
17/20 anonim válasza:
hát valószínüleg úgy tennék, mintha eredeti ötletnek tartanám és tetszene, nem bántanám érte az illetőt de tuti hogy zavarba jönnék. biztos hogy senkinek nem vennék ilyet, még a legjobb barátnőmnek sem, kitudja ilyenkor ki hogy reagál rá. L/19
2010. jan. 24. 17:27
18/20 anonim válasza:
nimfonániás lánynak pl. sztem kitűnő ajándék egy f*szalakú süti. :D
de amugy szerintem gusztustalan. :D
2010. jan. 24. 18:53
19/20 anonim válasza:
Szerintem ízléstelen ajándék. Jó, a kis 15éveseknek biztos nagy poén, de én a 18 éves fejemmel soha nem ajándékoznék ilyet, és ha kapnék se örülnék neki. Szerintem ezt a két témát nem kellene összekeverni. Külön-külön jó dolgok (=D), de együtt ... nemár:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!