Ha nem gond írjatok kort és nemet is :) Én F/25 vagyok.
2010. jan. 24. 10:05
2/20 anonim válasza:
ocsmány. a képébe vágnám annak akitől kapom.
17/L
2010. jan. 24. 10:11
3/20 anonim válasza:
Attól függ ki adja és főleg ki kapja és milyen alkalomkor. Ettől függően lehet jópofa, vicces, de valószínűbb hogy ízléstelen és goromba.
F40
2010. jan. 24. 10:12
4/20 anonim válasza:
Ha ízlésesen van elkészítve a torta akkor lehet jó pofa is.
De ez a képen elég ocsmány.
Cicis tortát már készítettünk barátikörben, egy barátnak. De az jól nézett ki (szép melltartója volt a ciciknek:) Ja és 1-1 kis üveg pia volt a cicikben:) Az illető örült neki:)
L/29
2010. jan. 24. 10:16
5/20 anonim válasza:
Hát ha én kapnám mondjuk nem csinálnék ügyet belőle de egy egyszerűbb tortának jobban örülnék. Ha jól van megcsinálva és olyannak adják aki ezt értékeli és tudja ilyen szinten venni a viccet akkor lehet neki adni. Nekem anyum már csinált ilyet a nagybácsikámnak. Ő nagyon örült neki de ő ilyen. Ő az a vicces nagybácsi.
2010. jan. 24. 10:24
6/20 anonim válasza:
Legénybúcsúra esetleg...viccből. De amúgy gusztustalan...
2010. jan. 24. 10:35
7/20 anonim válasza:
A fotón látott tortán, akár egy úthenger is átmehetett volna, úgy nézett ki.
viccnek jó,de meg kell gondolni,h.az ajándékozott milyen típus..illik-e hozzá egy ilyen poén..csak akkor adnék ilyet,ha 100% h.nem sértődik meg
2010. jan. 24. 10:43
10/20 anonim válasza:
Az igazság az, hogy a cukrászok azért készítenek ilyen tortákat, mert van igény rá. Azt az ajándékozónak kell tudni, hogy az ajándékozott hogyan fogja értékelni. Ha érti a viccet, akkor nincs probléma, de ha nem, akkor csakis balul sülhet el az ajándékozás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!