Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A savanyú káposzta savanyításá...

A savanyú káposzta savanyításához használnak ecetet?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, maga a káposzta egy erjedési folyamat következtében lesz savanyú.
2014. okt. 15. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. okt. 15. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A káposzta erjedése tejsavas erjedési folyamat.

Szó sem lehet ecetről.

2014. okt. 15. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Az eredetihez nem , abban csak káposzta só és fűszerek vannak . csombor , kapor , vasfű ,torma erőspaprika, bors köménymag ... helyileg változik .

A nagyüzemi termelésben használnak ecetet (borecetet a jobbak ) , így tovább tárolható. Némelyik egész jó !

Bár lehet , hogy csak nekem , mert ahol élek az utóbbi 35 évben, más nincs .

2014. okt. 16. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szigorúan tilos ,az ecetnek semmi köze a savanyúkáposztához !Mint ahogy előttem leírták ,természetes erjedéssel savanyodik ,kb. 2-3 hét alatt.
2014. okt. 18. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :)
2014. okt. 18. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha biztos akarsz lenni jó locsold meg ecettel és akkor biztos savanyú lesz !
2014. okt. 23. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!