A savanyú káposzta savanyításához használnak ecetet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 18:02
1/7 anonim válasza:
Nem, maga a káposzta egy erjedési folyamat következtében lesz savanyú.
3/7 anonim válasza:
A káposzta erjedése tejsavas erjedési folyamat.
Szó sem lehet ecetről.
4/7 anonim válasza:
Az eredetihez nem , abban csak káposzta só és fűszerek vannak . csombor , kapor , vasfű ,torma erőspaprika, bors köménymag ... helyileg változik .
A nagyüzemi termelésben használnak ecetet (borecetet a jobbak ) , így tovább tárolható. Némelyik egész jó !
Bár lehet , hogy csak nekem , mert ahol élek az utóbbi 35 évben, más nincs .
5/7 anonim válasza:
Szigorúan tilos ,az ecetnek semmi köze a savanyúkáposztához !Mint ahogy előttem leírták ,természetes erjedéssel savanyodik ,kb. 2-3 hét alatt.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :)
2014. okt. 18. 13:00
7/7 anonim válasza:
Ha biztos akarsz lenni jó locsold meg ecettel és akkor biztos savanyú lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!