Napi 2 gerezd fokhagymától büdös lehet a leheletem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 21:15
3/15 anonim válasza:
Igen, de megéri, mert egészséges leszel!
4/15 anonim válasza:
Én van mikor megeszek 3-et is vacsorához. Reggel nem lehet bejönni a szobába :D
6/15 anonim válasza:
Nem csak a leheleted lesz büdös. Úgy egészben büdös leszel,foghagyma szagút fogsz izzadni.
7/15 anonim válasza:
az lesz, de van fogkrém, fogkefe meg szájvíz és rágó is. A párom rajong a hagyma-fokhagyma kombóért...utána nem győzi mentolos vackokkal tűrhetővé varázsolni a száját. De nem bánom, ezzel együtt szeretem.
8/15 anonim válasza:
Egy darab őrölt kávészem elrágása csodákat tesz.
Amúgy nem büdös leszel, hanem fokhagyma szagú :))
9/15 Macskata74 válasza:
Természetesen büdös :) De ki kell próbálni, hogy fokhagymarágcsálás és étkezés befejeztével egy kis petrezselyemlevelet rágicsálni és le is nyelni, majd 1 óra múlva fogat mosni... Nekem segített... A pörkölt kávészemet nem ismerem...
10/15 anonim válasza:
Nem csak a leheleted,a bőröd is.Igyál rá tejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!