Disznó hús van aki szerint büdös?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:02
1/12 anonim válasza:
Én nem szeretem, 1 km-ről megérzem a szagát.
2/12 anonim válasza:
Nem, csak akkor, ha romlott. Finomabb, mint a csirkemell, vagy a bolti baromfik. Sokkal több jó ételt lehet belőle főzni.
5/12 acelsziv válasza:
disznóhús szaga van. Pont. Szagoltál már birkahúst? Na annak is van egy jellegzetes szaga. De nem büdös, csak ha romlott.
8/12 anonim válasza:
Én speciel szeretem a disznóhúst ,hiába sorolják a kevésbé egészséges ételek közé . Nekem nem büdös .
Ami nekem büdös (nem árulok el nagy titkot :D) az a hal ... én nem vagyok oda érte :S .
9/12 anonim válasza:
Nem büdös, bár ha kandisznó, akkor igen, de az ízét nem szeretem, nem esik jól.
10/12 A kérdező kommentje:
Történet ott kezdődött, hogy egyik haverom szerint büdös a disznó hús, én meg több ember-t is megkérdeztem, hogy szerintem nem az, ő meg azt állította, hogy az ő ismerősei szerint meg büdös.
Szerintem van egy jellegzetes szaga minden húsnak, de ezt nem mondanám büdösnek, kandisznós történetet ismerem.
2014. júl. 6. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!