Ha én minden reggel fogat mosok és naponta 4-6 rágót elrágok órákig akkor nekem nem büdös a szám valamint nincs szájszagom és tiszta a szám?
ha adnál magadra, akkor este-reggel mosnál fogat :)
a másik: a rágópapírra is rá van írva, hogy menni az ajánlott napi bevitel, és a 6 már erősen nem ajánlott
egyébként mi a kérdés?
Az esti fogmosással hogy állsz? Mert az a leglényegesebb.
Esténként használsz fogselymet? És szájvizet?
Ha nem mosol fogat esténként, akkor biztos, hogy elromlanak a fogaid, és azon nem fog segíteni akárhány reggeli fogmosás meg rágógumi sem.
Hú,hát reggel mosom,ahogy írtam,ha este is mosnám azt is írtam volna a kérdésbe,nappal,ha úton vagyok akárhol,rágózok mindig és így tartom tisztán a szám.
Első: A kérdésem az ott van felül,az a kérdés.
Az esti fogmosás jóval fontosabb a reggelinél is!
Éjszaka nem eszel, nem rágsz, ami alapból tisztítja a fogakat, de ez a kisebbik ok.
A nyomósabb ok, hogy éjszaka zárva van a szád, ezért anaerob baktériumok szaporodnak el benne, amik nagyobb gondot okoznak, mint az aerob bacik. (amik inkább napközben szaporodnak, mert sokszor nyitva van a szád.)
Szóval arra a kérdésre, hogy tiszta e a szád, a válasz, nem! Mindenképpen érdemes lenne este is fogat mosni.
(Az meg hogy büdös e a szád, vagy van e szájszagod, nyilván így neten keresztül értelmetlen kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!