Ez mennyire lesz ehető szerintetek? Erre gondoltam, hogy:? Sose csináltam még ilyet, finom lehet?
Egy fél kilós mexikói keveréket teszek egy nagy serpenyőbe. Előtte a serpenyőt kivajazom, majd csak erre kerül rá a zöldség. 10 db tojást felverek, ebbe teszek egy kis sót is. Majd elkezdem párolni a zöldségeket(kb 20 perc) és ráöntöm a felvert tojásokat. Egy kis petrezselymet szórok a tetejére és így sütöm még 20 percig.
Ha kész a tetejére vágok sonka szeletek és mikor kihűlt megpróbálom szeletekre vágni.
1. Elösöz süsd meg a soknkaszeleteket.
2. A kivajazott serpenyöben párold meg a zöldségeket.
3. Tedd hozzá a sonkadarabokat öntsd rá a tojásokat és süsd még pár percig (NEM 20!!), amíg a tojások megkötnek.
5-ös, pomtosan azon akadtam fel én is, hogy 20percet már elszenvedet a kaja maj utánna megint 20.
Szerintem az egész folyamat 15-20 perc.
Köszönöm szépen. Akkor nem fogom 20 percig sütni, azt hittem, hogy több kell neki, hogy a sárgája se maradjon nyers.
A sonka az szeletelt csirkemell sonka, ha azt sütöm nem fog így összemenni/megégni?
A tejfölt azt a mexikói keverékre oszlassam el vagy a felvert tojásba keverjem?
3-an eszünk belőle, azért kell a 10 db tojás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!