McDonalds vagy Burger King?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 17:58
31/47 anonim válasza:
Sose voltam még Burger Kingben, de ha lehetne választani, inkább a menzát választanám.
32/47 anonim válasza:
Ne már !
Mit látok itt ?...mindenki ennyire Meki-fan ?...hát amúgy is ezt mondtam volna, de így meg pláne, hogy csak alig mondták ezt: BURGER KING ,mert akkorák azok a whopper-ek, meg a kuponos cuccok is jó flashek. ja, meg a burgeres desszertek :D
33/47 anonim válasza:
BURGER KING a kedvenc!
aki meg még nem volt ott az ne írja be a McDonald's-ot mert nincs is összehasonlítási alapja :P
34/47 anonim válasza:
Minkettőt szeretem, mert...:
Mc'Donaldsot: mert isteni a sajtburgerjük, és a sültkrumplijuk, de a sajtos mittoménmik és a Kitkatos Mcfreeze^^ se semmi :)
Burger King: Mert a fagyijukat imááádom :)
36/47 anonim válasza:
Meki, mert jobbak a tévés reklámjai
37/47 anonim válasza:
a kettő közülinkább a meki de egyébknt szerintem a SubWay a legjobb
38/47 anonim válasza:
Burger King!! 500ért kijön egy sajtburger(nagyon mint a mekiben), egy krumpli és egy üdítő. Szerintem jobban megéri és a sajtburger sokkal finomabb mint a mekiben(a hús is ízletetsebb meg a többi cucc benne).
39/47 anonim válasza:
Purger king :))))
Amúgy szimpatikus a fasírt king is, de még soha sem tudtam rávenni magam, hogy be is menjek!
40/47 anonim válasza:
Burger King tartalmasabb burgerek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!