KFC vagy a McDonalds?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban? :)2011. márc. 14. 20:44
1/9 MultiVadász válasza:
A mekdöncit, mert az van csak a városban.
3/9 anonim válasza:
KFC. sokkal finomabb, és kevésbé egészségtelen. néha eszem MC-be is, de sosem ízlik. mintha papírt ennék. és még jó zsíros, sós is.
4/9 anonim válasza:
a KFC-t nem próbáltam... de a sültkolbász a nyerő
5/9 anonim válasza:
Imadom a KFC-t amiota a moriczon is van fan vagyok :)
B-smartot szoktam fokent venni, az van rammeretezve meg egy majonez udito meg ami van nalam vagy kisboltban veszek annyi penzert 2,5 litert
Jah meg anno vettem 15 darab xsirkeszarnyat es 5 napig voltam el vele hogy sutoben melegitetten ujra, lehet megint veszek!!!
6/9 anonim válasza:
Nem járok gyorsétterembe, de a KFC-t nagyon szeretem.Ez a kivétel!Odavagyok a csípős csirkeszárnyért,annyira finom a burgonyapüré is azzal az öntettel, és itt mindig van főtt kukorica is.Ha Pesten járok, nem hagyom ki, sajna nálunk nincs.
7/9 Tinker Bell válasza:
Mindkettőt egyformán szeretem, és egyformán gyakran járnék mindkettőbe, ha lenne KFC a közelben! De így, mivel nincs ezért csak Mekibe járok.
9/9 anonim válasza:
McDonalds-ot jobban szeretem,de ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!