Mit főztök ma?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 08:58
12/23 anonim válasza:
Semmit az égadta világon. Ma meghívásunk van egy dúzsgazdag, multimilliomos barátunktól étterembe.
15/23 anonim válasza:
Hát ez sütés,de francia palacsinta :)
16/23 anonim válasza:
Egyedul vagyok, ugyhogy kagylohust sutok jo roppogosra
17/23 anonim válasza:
hát nálunk tarhonyás hús volt ma, hogy holnap mi lesz, még nem tudom.... gondolkodom a babgulyás + túrógombóc kombón, de az is lehet, hogy megyünk és eszünk egy kínait valahol. Melós hét volt, holnap is rohangálunk, nem sok kedvem van főzni :)
18/23 anonim válasza:
Én sem értem, miért nem hasznos az, ha valaki bablevest eszik palacsintával? :D
Frusztrált lehet a lepontozó :D
19/23 anonim válasza:
Jé, elolvashatják a hozzászólásokat!Mert törölték, amiben a pontozásos rendszerük anomáliáiról írtam. Akkor tudnak róla, hogy rossz, mégis hagyják.
20/23 anonim válasza:
Persze, hogy rossz a pontozásos rendszerük! Nekem 1 éjszaka alatt 10%-ot esett az arányom, ez a rendszer működési élve szerint elképzelhetetlen. Írtam nekik mailt, le se tojták. Az ügyfélszolgálatuk csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!