Anyukák mit főztök ma? Könnyen kitaláljátok az aktuális menüt?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 10:50
1/8 anonim válasza:
Borsóleves vajgaluskával, csirkepörkölt tarhonyával, görögsaláta, csokitorta
2/8 anonim válasza:
Miért csak az anyukákat szólítod meg? Nálunk ma apa főz :)
3/8 anonim válasza:
Húsleves, krumplipűré - rántott csirke, piskótatekercs.
4/8 anonim válasza:
Babgulyás, muffin és pogácsa.
É viszonylag könnyen kitalálom, mert mindig megnézem, mi a heti menü az oviban és egész mást próbálok főzni hétvégére. :)
Tegnap tejfölös gombaleves volt és zöldséges rizseshús.
5/8 anonim válasza:
Marha gulyás leves
sült csirke, balzsamecetes sült édesburgonya
A heti menüt könnyen kitalalom .
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok anyuka, csak egy "szimpla" nő.
Paprkisá csirke galuskával
Én egy hétre előre tervezek. Úgy vásárolok hétvégén.
7/8 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok anyuka, és nem is tudom ma mit főzök, de leírom tegnap mi volt:
Sült bazsalikomos paradicsomleves pestós-mozzarellás baguette szeletekkel, zöldsaláta, vajbabbal és chilivel töltött sonkatekercsek és cukkini "hordók" parmezánnal megszórva.
8/8 anonim válasza:
Nálunk ma húsleves volt, benne főtt hús tormával, sült burgonya rántott brokkolival és rántott sajttal, mellé káposzta/lilahagyma/sárgarépa majonézes saláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!