Kávéfüggők! Ha a kávéba cukrot teszek akkor az kevesebb koffeint tartalmaz?
Ha szörpöt vízzel hígítasz, kevesebb szörp lesz benne? Ha a bort kólával hígítasz, kevesebb bor vagy alkohol lesz benne?
Ha homokhoz vizet öntesz, kevesebb homok lesz benne? Kell még magyarázni?
Nem a cukortól lesz édes a kávé, hanem a kavarástól.
A cukor csak azért kell, hogy tudjuk, hogy meddig kell kavarni.
OMFG
Ezért megy tönkre a világ , mert még vannak akik így gondolkodnak ! :D
Én úgy tudom, a bulletproof kávé pörget fel igazán :D Amúgy roppant finom. Na, abban zsiradék van, cukor nem. Max. majdnem kalóriamentes édesítő. Legalábbis a ketósoknál találkoztam vele, ami érthető :D
Na, most már ezt is tudjátok.
Hogy valaki ennyire ostoba legyen, te szentséges ég.
Igen b#zdmeg, ha cukrot teszel a kávéba, akkor sutty, elillan minden koffein.
Lavazza kávé a legjobb.
Ahoz aztán rakhatsz annyi cukrot meg tejet amennyit csak akarsz.
Akkor is defibrillátoros marad a hatása!
:-D
A kérdésnek akkor lenne értelme, ha a tej vagy a cukor kémiai reakcióba lépni a koffeinnel... A feltételezés nem ostoba, de tapasztalatból mondom, h nem így áll a dolog.
Nálam mellékhatásai vannak a koffeinnek, elkezdek tőle izzadni. Kísérleteztem, és minél gyengébb kávét iszom, annál kevésbé, minél erősebbet, annál jobban. Mindig tejjel iszom és cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!