Coca cola light és zero között mi a különbség? Egyik se tartalmaz cukrot és koffeint ugye?
mindkettő tartalmaz koffeint, de cukrot nem
a zéronak más az íze
mindkettő koffeintartalma 10mg/100ml
a koffein mentes coca cola cimkéje arany színű, itthon nem kapható
A kettő elméletileg tök ugyanaz, bár a recepten variálhattak (eredetileg eltérő országok szabályozásai miatt minimálisan változtattaka recepten, de attól még ugyanaz a termék maradt):
Cikk alján:
"Amit Angliában például Diet Coke-ként isznak, az máshol Coca-Cola Zero néven ismert. 149 országból 46-ban, ahol a Diet Coke nem kívánatos mellékértelemmel bírna, az ital Coca-Cola Light-ként ismert. "
A legnagyobb ász azonban, hogy MINDKETTŐ IDEGMÉRGET TARTALMAZ.
Jaj már megint jönnek az idegméreggel :D ennyi erővlel már rég le kellett volna bénulnom...az emberek minden hülyeséget elhisznek.
Ezek cukrot egyáltalán nem tartalmaznak, koffeint igen, viszont más benne az édesít, azért van light, meg zero. A zero finomabb.
En a rendes CocaColat nem tudom meginni, egyszeruen nem izlik, nem szerettem soha.
Egy idoben a Zerot ittam napi szinten, szerettem, viszont egy ev utan olyan szinten hasmenesem lett, valahanyszor ittam, hogy abbahagytam. Az edesitore gyanakszom.
Azota a lightot vedelem, napi szinten, ettol nincs bajom emesztesileg, es most az erettsegi utan az agyi-idegi allapotom miatt sem aggodom, mert szuperul sikerult.;)
idegméreg
ezen hangosan felröhögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!