Miért esik a vajas kenyér mindig a vajas felére?
Figyelt kérdés
Mármint ez tényleg véletlen, vagy valami "tudományos" oka, hogy pl nehezebb a vajas fele vagy ilyesmi. :D2010. jan. 19. 13:00
1/11 anonim válasza:
Én tegnapelőtt eljettem le a vajaskenyeret. Nem a vajas fele volt a földön...:)
3/11 anonim válasza:
Ha a vajaskenyér mindig a megvajazott felére esik,a macska meg mindig a talpára,akkor hova esik a macska,ha a hátára kötjük a vajaskenyeret?..(vajazott oldallal felfelé)
ezen lehet gondolkodni:O
4/11 anonim válasza:
Legfeljebb annyi az oka, hogy átlagos magasságból leejtve csak egy fél fordulat megtételére van ideje.
5/11 anonim válasza:
a vajakenyerek szivatják a népet... nálam MINDIG a vajas része esik a földre... sajna szerencsétlen vagyok,sokszor kiesnek dolgok a kezemből.
6/11 anonim válasza:
Azért a vajas/lekváros/nutellás/hagymástejfölös (:P) felére esik, mert ha megkened, akkor a tömegközéppontja/súlypontja közelebb lesz a megkent feléhez :D szerintem
8/11 anonim válasza:
naja, nehezebb :)
így a lekváros kenyér is összekeni a padlót
10/11 anonim válasza:
Lehet, hogy fura, de nekem sokkal többször esik a nem-vajas felére :D
Egyébként a Mythbusters csapata valami 100 vajaskenyérrel csinált egy kísérletet, normál magasságból meg háztetőről is leejtve, az lett az eredmény, hogy kb ugyanannyiszor esett a vajas felére, mint a nem vajasra, vagyis nincs különbség...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!