Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kést alyánlanátok...

KETTILA kérdése:

Milyen kést alyánlanátok 20000ft alatt konyhai késnek?

Figyelt kérdés
Linkeket köszi :D

2014. szept. 13. 15:08
1 2
 11/17 TappancsMancs ***** válasza:

10#

A mosogatógépet a műanyag vágódeszkára írtam, ripit. Jó mindegy velem is előfordult már.

2014. szept. 14. 18:02
 12/17 TappancsMancs ***** válasza:

9#

Részben jogos gondolom a video címére utaltál, hogy kell azért még egy pár kés. A video ettől még jó és nem szakácsokról volt szó a videóban hanem otthoni késről.. Másrészt meg pár dolgot összekevertél, de az jogos hogy egy két darab egyéb is kell, csak nem mindegy mik.

2014. szept. 14. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:

12-es "nem szakácsokról volt szó a videóban hanem otthoni késről"

Ezek szerint, a háziasszonynak mindegy mire beszélik rá. Mert a háztartásban mindegy mivel dolgozik az ember. A mesterszakácsok másmilyen nyersanyaggal dolgoznak mint a háziasszony, csak szakácsnak fontos a jó kés amikor húst vág, csak ö cserélhet kést amikor hajábaföt krumplit hámoz, bármit is akar késsel csinálni ö nem azokkal a nyersanyagokkal dolgozik mint valaki a háztartásban, ezért szabad, hogy több féle késse egyen. A háziasszony úgyis buta, neki mindegy milyen szerszámot adnak a kezébe, fö, hogy a bádogból préselt eldobnivalókat legyen aki megvegye.

2014. szept. 14. 19:22
 14/17 TappancsMancs ***** válasza:
Igen félig túlvédtem a videót félig félreértettem amit írtál. Én is ajánlom, hogy a mindenféle kacatokat megfontolni előbb és azt venni ami használható is. A videó alapnak, indítónak jó, viszont bőven lehetne részletesebb is. A háziasszonyoknak is sok minden megfelelőbb lenne a konyhájukban amit szakácsoktól láthatnak, meg nyilván egynél több kés kell azért, a kenyérszeletelő is ha jó akkor nagyon jó, ha valami murisság annál tényleg jobb a séfkés is hozzá. A videóban az alap közlendő jó, mert kapni aztán lehet bármit :) Gondolom így kiegyeztünk.
2014. szept. 14. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es, ez már döfi.
2014. szept. 15. 13:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Vettem egy helyesírás könyvet lenyűgöző a helyesírás !!! A normális válaszolóknak nagyon köszönöm mondjuk en linkekre is gondoltam , de ezekszerint gondolom jobb ha a boltban magad nézed meg .Még egy kérdésem lenne ha vennék egy chef kést akkor hol lenne érdemes budapest környékén ,esetleg melyik boltokat kerüljem.

Köszi még egyszer a normális válszt adóknak a fáradásukat !!! :D

2014. szept. 16. 21:30
 17/17 TappancsMancs ***** válasza:
Budapest környéke" és kerülendő boltok" ez így nehéz. Nézz márkákat neten ez lenne az egyik amire számíthatsz. Másik hogy nézz meg nagyon drága darabokat is, már szemre is sokban látszik a minőség, cak hogy lássad a minőségi fokozatokat. Egy harmadik hogy próbálj olyan üzletet nézni ahol vannak supla tripla ilyen árúak is, ahol tartanak olyat is azok jobban is értenek hozzá, kérdezned is érdemes tőlük. A kimondott késes üzletekben is szoktak lenni, tudod ahol mindenféle kések tőrök, bicskák, extra körömollók stb is vannak, séfkésük is szokott lenni, meg fenőköveik is. Értenek is hozzá.
2014. okt. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!