Milyen kést alyánlanátok 20000ft alatt konyhai késnek?
10#
A mosogatógépet a műanyag vágódeszkára írtam, ripit. Jó mindegy velem is előfordult már.
9#
Részben jogos gondolom a video címére utaltál, hogy kell azért még egy pár kés. A video ettől még jó és nem szakácsokról volt szó a videóban hanem otthoni késről.. Másrészt meg pár dolgot összekevertél, de az jogos hogy egy két darab egyéb is kell, csak nem mindegy mik.
12-es "nem szakácsokról volt szó a videóban hanem otthoni késről"
Ezek szerint, a háziasszonynak mindegy mire beszélik rá. Mert a háztartásban mindegy mivel dolgozik az ember. A mesterszakácsok másmilyen nyersanyaggal dolgoznak mint a háziasszony, csak szakácsnak fontos a jó kés amikor húst vág, csak ö cserélhet kést amikor hajábaföt krumplit hámoz, bármit is akar késsel csinálni ö nem azokkal a nyersanyagokkal dolgozik mint valaki a háztartásban, ezért szabad, hogy több féle késse egyen. A háziasszony úgyis buta, neki mindegy milyen szerszámot adnak a kezébe, fö, hogy a bádogból préselt eldobnivalókat legyen aki megvegye.
Köszi a válaszokat.Vettem egy helyesírás könyvet lenyűgöző a helyesírás !!! A normális válaszolóknak nagyon köszönöm mondjuk en linkekre is gondoltam , de ezekszerint gondolom jobb ha a boltban magad nézed meg .Még egy kérdésem lenne ha vennék egy chef kést akkor hol lenne érdemes budapest környékén ,esetleg melyik boltokat kerüljem.
Köszi még egyszer a normális válszt adóknak a fáradásukat !!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!