Milyen kést alyánlanátok 20000ft alatt konyhai késnek?
melyik az a konyhai kés?
A konyhában sokfajta késsel dolgoznak.
Pl: A hagymát nagykéssel metéled apróra de a krumplit nem hámozod vele.
Az előbbi videót akartam én is :D Ha a teljes 21e ért egyet szeretnél olyan áron sok jót kapsz. 20e ért már nincs annyira amivel befürdenél.
A lényeg ne vegyél mindenféle akármit (lásd video). Esetleg a séfkések közül nézd meg előbb neked melyik tetszene, az európai vagy a japán forma. Igazából mindkettő megfelel. Ha ez megvan vedd kézbe és úgy is nézd.
+ ez:
Ja valóban van azért több féle de olyan ezer darabos készlet semmire sem jó. A nyele ne legyen nagyon ergonomikus mert azon nem tudsz saját fogást kialakítani. A nyél legyen kicsi ovál keresztmetszetű. Inkább egyenesebb fajta.
Érdemes egyből nézni hozzá rendes vágódeszkát, bár nem ez volt a kérdés. Csak azzal a kicsi 20 cm es + 10 cm nyél típussal semmire sem mész. Falra dísznek jó ha kedveled. Vágódeszka legyen legalább 30 cm hosszú, lehetőleg fa. Egy testesebb darab időtlen időkig jó. Azért lehet műanyag is főként mosogatógépbe fontos, de mérete annak is legyen.
ennyi ergonómia elég neki:
Nem akarok késeket eladni, de a 4-es filmjében a csaj nem valami profi útbaigazitást nyujtot azzal a késsorozattal. Emleget mészáros szerszámot is meg evöeszközt is. Amiröl pedig szó volna, az a konyhakés meg a konyhában használódó kés/ek.
Szeretném én látni azt a világhirü szakácsot, aki a húst is azzal a kés csontozza amivel a piskótát vágja félbe meg a paprikát is azzal pucolja tölteni.
6-os, már majdnem megnyomtam a zöldet, de mikor megláttam, hogy a mosógatógépet emlegeted félrehúztam az orrom.
Mit gondolsz, egy szakácsnak mit jelent a jó kés, vagy szerinted annak olyan jó késse van amit belehet a mosogatógépbe rakni? Attol jobb, hogy géppel mossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!