Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeszfok beállításnál beopálos...

Szeszfok beállításnál beopálosodik a pálinka. Mi az oka? Hogyan lehet elkerülni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 12. 11:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne menj nagyon 21 grád alá, (50%). Vagy szerezz membránszüröt, amin átszüröd a 4°C-ra lehütött pálinkát. Az kiszüri az összes szennyezödést amitöl a legyengített pálinka megfeháredik.
2014. szept. 12. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!