főleg akkor megyünk, amikor kuponok vannak. a barátommal ketten eszünk egy olyat, általában mcchicken+bigmac, enyém a bigmac, övé a mchicken és a krumpli. ha nem kupon, akkor kertész sali kapros-joghurtos szósszal+chicken mcnuggets, vagy ugyanez sajtburgerrel, vagy csibeburger+almáspite.
2010. jan. 18. 15:30
32/37 anonim válasza:
ja, és átlagban havi 1-re, max 2-re jön ki. van h másfél hónapig nem megyünk, van h havi 2x eszünk ott.
2010. jan. 18. 15:33
33/37 anonim válasza:
Ha meki akkor vagy: Royal hagyma-ubi nélkül menüben light cola, vagy ha finom az aktuális akciós szenya akkor azzal. Régen a Premier csirke volt a kedvencem, most helyette az ínyenc csirkét eszem. Én is jobban szeretem a kfc-t, mert olcsóbb valamivel és 100x finomabb, természetesebb íze van mindennek, és imádom a kfc-s kápi salit.
A mekiben saliban jó a cézár cézár öntettel. De figyeljetek jól, mert bogár lehet a saliban és ez nem vicc. Dolgoztam én is mekiben, úh. tudom mire kell figyelni. 20-as nuggets itt is volt régen, de nem vitték így meg is szüntették. nagyobb bíznisz a kevés db-ot drágán adni, mint sokat nem annyira drágán.
2010. jan. 18. 22:21
34/37 anonim válasza:
"mert bogár lehet a saliban" Egy kis húst is becsempésznek a vegáknak?:D Egy ÁNTSZ vizsgálat ráférne pár mekire amiket itt irtok..,ez elég szomorú,ha igy van!Én 16 éve dolgoztam Mekiben,de akkor még tiptop volt minden!!
2010. jan. 18. 22:36
35/37 anonim válasza:
A bogár a zacsiban érkezik az Eisbergtől, a mekiben már nem mossák, válogatják a salit mert konyhakészen érkezik. de néha homokszem kerül a gépezetbe az Eisbergnél is.. egyszer az én salimba is volt állatka, ez az amikor akasztják a hóhért. :D
2010. jan. 18. 23:01
36/37 anonim válasza:
1 big mac menü+ egy big mac szendo+smartizos fagyi.Ha nem ez akkor 3-4 sajtburger.DE volt multkor gourmet szendo(nem mindig van)na az isteni volt és nagyon nagy,fini rántott sajt meg bacon volt benne a husin kivül,na az nagyon bejött abbol lehet hogy egy is elég lenne,na meg azért egy sajtburger lecsúszna tuti.A kolájuk nem jo,tiszta viz lesz a jégtől és érezni lehet hogy gépi.A hasáb sem olyan mr mint rég de taco szosszal azért igyis jó,de a szendok nagyon finomak. 26/L
2011. márc. 24. 18:43
37/37 anonim válasza:
Mi évente 3x 4x járunk.
Két hete voltunk amit utoljára ettem: sajtburger+sültkrumpli+almalé+Pöttyös túró rudis Mc'Flurry
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!