OFF: Annyi pénzből, amennyit elköltötök a mekiben, nyugodtan elmehetnétek egy normális étterembe. Sőt, olcsóbban megúsznátok. :) Ha gyorskajára kerülne sor, akkor KFC, az ízletesebb...
ON: Évente járok mekibe, általában 2 McRoyal-t nagy krumplival és egy nagy kólával szoktam kérni...
2010. jan. 17. 18:44
22/37 anonim válasza:
kb félévente járok mekibe.
utoljára egy sajtburgert ettem, egy kis epres séket, valami almáspitét meg egy fagyit.
2010. jan. 17. 18:49
23/37 anonim válasza:
Az én kedvencem a BigMc menü és a sertés Mcfarm menü, ezek közül vmelyiket, meg közepes kóla és cézár sali, ezerszigettel.
18/L
2010. jan. 17. 18:51
24/37 anonim válasza:
Bigmac+krumpli+kóóóóóla:D
és néha almástáska:D
2010. jan. 17. 19:03
25/37 anonim válasza:
BigMac+nagy adag sültkrumpli+almáspite:)
2010. jan. 18. 00:54
26/37 anonim válasza:
2 sajtburger, kis icetea, álompite :D
és kb 2 hetente
20/L
2010. jan. 18. 01:15
27/37 anonim válasza:
ilyen menütől jól el fogsz hízni !
Egyébként én NEM eszek semmit a Mekiben, mert egy kalap SZ*R!!!
2010. jan. 18. 08:12
28/37 anonim válasza:
Ráadásul mindent puszta kézzel fognak meg, és ha leesik, néha akkor is megsütik a húst! Én nem ennék ott. Ott dolgoztam. És még mellé, egyszer hazavittem a hörcsögöknek Big Mac salit, és rá 2-3 napra kikeltek a kis legyek belőle. :) Fincsi, és ti azt eszitek. Remélem egyszer rájöttök, hogy a meki se nem olcsó, se nem jó! ^^
2010. jan. 18. 10:54
29/37 anonim válasza:
hát én 1-2 hónapban ha egyszer ráfanyarodok... mondjuk volt olyan is, hogy kívántam:))) mcroyal menüt általában, közepesen, narancslével... nem vagyok egy nagy meki fan:) kfc-s rajongóknak: [link]
2010. jan. 18. 12:33
30/37 anonim válasza:
Semmit, életemben egyszer voltam ilyen helyen. Ráadásul 60km-es körzetben nincs is ilyen.Felejthető, egészségtelen inkább étterembe mennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!