Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a golyóálló kávé receptje?

Mi a golyóálló kávé receptje?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kávé, biovaj és kókukszolaj kell hozzá, de az mind egy, hogy milyen kávéval csináljuk? És mik az arányok?

2014. szept. 1. 18:45
 1/4 anonim válasza:
még csak nem is hallottam róla
2014. szept. 1. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy Krisztián vezető barista receptje mindenki számára elérhető. Írja a google :))
2014. szept. 1. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

PL.:LINK: [link]

2014. szept. 1. 19:50
 4/4 Wanda33 válasza:
Egy baratnöm már 3hete issza/én kipróbáltam nála és most vettem magamnak is.Kis adaggal kell kezdeni és lassan emelni.Én kb fél dl kv/1ek vaj /1ek olaj mixet ittam nála.Elvileg van már egyszerübb elkészités is mint mixelni-aminap láttam hogy 2pohárral és némi türelemmel a kitaláló 10percben bemutatta hogyan.Én egész feldobódtam töle és több mindenre volt energiám aznap.Viszont elösször hányingerem volt,és úgy éreztem szétrobban a fejem(legjobb lett volna lekocogni 10kmt),nem ettem semmit a következö 4-5órában csak ittam 1vitaminturmixot.Érdemes kipróbálni szerintem.Én az ö KVját vettem hozzá és lehetö legjobb minöségü teavajat ill.kókuszolajat.Nem fogom naponta inni mert félek hogy túlpörgeti a szivemet(plusz 250es kiszerelés kerül 18euróba..),de heti 1-3szor.Szerintem egy próbát megér :)
2014. nov. 18. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!