A ketchup egészséges valamennyire?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 12:00
1/10 anonim válasza:
Valamennyire igen. De kérdés, mennyi az a valamennyi?
Valószínűleg maradt benne némi vitamin a paradicsomból (feltéve, hogy abból van) némi rostanyag, egy csomó cukor, ízfokozó, ilyesmik. Ízesítésre kis mennyiségben nem káros, vödörszám nyalogatni nem ajánlatos. Miért kérdezed?
2/10 anonim válasza:
Ha otthon készíted, akkor simán lehet egészséges.
3/10 anonim válasza:
a majonéznél kicsit egészségesebb
4/10 anonim válasza:
Ha otthon készíted, akkor egészséges.
A bolti viszont nem igazán az... tele ízfokozóval, tartósítószerrel és színezékkel...
5/10 anonim válasza:
Hat szerintem a "mu" szoszok kozul meg mindig ez a legjobb. Nem tartalmaz zsiradekot, de gyartoja valogatja mennyi adelekanyag es tartositoszer van benne. Mi keszitunk itthon ketchupot, azota nem veszek boltit.
6/10 anonim válasza:
Otthoni egészséges,mert nincs tele adaléknanyaggal,tudod mi van benne...
7/10 anonim válasza:
OFF
hogy kell házilag ketchupot készíteni?
Találtam a gugliban, de nem tudom melyik lenne a jó.
Küldenél egy receptet vagy webcímet?
8/10 anonim válasza:
Házilag, ha igazi paradicsomból készíted, akkor igen.
De a boltiban csak ízesítő, meg cukor van.
9/10 anonim válasza:
Hat a pontos receptet nem tudom, meg kell kerdezzem edesanyam. Paradicsomlevet keszitunk azt besurulesig fozzuk, fuszerezzuk.
10/10 anonim válasza:
paradicsomlevet anyum is szokott elrakni...
az biztos egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!