Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem let krémes a tejszín...

Tamas2000 kérdése:

Miért nem let krémes a tejszínhabom?

Figyelt kérdés
Elő vetem jól behütött tejszínhabot elkezdtem verni gépel csak hát olyan hab lett mint a szapan hab nem mint a megszokot tejszínhabnak.

2014. aug. 20. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Alacsony volt a zsírtartalma valószínűleg. Legközelebb tegyél hozzá néhány evőkanál mascarponet.
2014. aug. 20. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
De házi tejszín volt.
2014. aug. 21. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tanultál meg helyesen írni...
2014. aug. 27. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!