Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Rémes krémes? Aki tudja,...

Rémes krémes? Aki tudja, legyen olyan jó és ossza meg velem a krémesevés tudományát, hogyan lehet kiltúráltan elfogyasztani egy friss, de akár már néhány órát állt krémest úgy, hogy az megőrizze süteménybeli méltóságát én pedig az emberit.

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
szépen süteményes villával.
2014. máj. 26. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

én úgy szoktam, hogy a villa két foga közé fogom a tetejét, azt megpróbálom eltörni, ha nem megy, akkor jön a harapás :D

a krémet kivillázom, és az alját ugyanezzel a módszerrel

nem tudom, hogy ez mennyi kulturált, de legalább nem leszek tiszta hab :D

2014. máj. 26. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Krémes tetejét maximum ilyen önforrósító villával tudnád elvágni, cirka 600 fokon. Amit előttem írtak, az az eltörős módszer lehet még kicsit illedelmesebb.
2014. máj. 26. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!