Koleszosok! 1 hétre mennyi pénz a kajátok?
Figyelt kérdés
Bár nem vagyok koleszos de vidéken fogok dolgozni és sose voltam még távol a családtól. Most majd nekem kell vennem a kaját és vmi egyszerűt összeütni?
Mit tudtok ajánlani? Én tasakos levesre gondoltam meg vmi mirelit kajára. Mikró van, sütő van, de nem akarok olajat, fűszereket vinni mert mások is lesznek ott nem akarom hogy lenyúljanak bármit is
2014. aug. 13. 16:29
1/2 anonim válasza:
Szia.
Az olajat beviheted a szobadba ( mar ha kulcsra tudod zarni..)
fozni nem szeretnel? akkor mit eszel? csak hideget?
1 napi etkezes min 1000 ft..
amit vegyel:
krumpli,hagyma,teszta,olaj,so,bors,kenyer,vaj,felvagott..
es ennyi erovel barmit ellophatnak..
vasarolj napi szinten hogy amit tudod hogy megeszel aznap. igy nem lop senki semmit sem :)
2/2 anonim válasza:
Egy rokonomnál lakok nem koliban, de szinte ugyanaz. Hetente 4000-ret költök, de úgy, hogy otthonról is hozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!