Ti egy nap mennyi édességet fogyasztotok? Pl: egy kávé+2 túrógombóc, vagy egy turmix, vagy egy lekváros kenyér+fél tábla fehércsoki. stb.
Figyelt kérdés
Írjatok KORT és NEMET is!! Előre is köszi :)2014. aug. 12. 14:20
11/16 anonim válasza:
Mostanában egy kicsit elengedtem magamat, ezért nem eszek édességet. Egyébként nagyon édesszájú vagyok, ha tehetném, egész nap csak ennék, de nem lehet :) Kb. napi 2 gombóc fagyit szoktam enni, vagy ha van itthon süti, abból 1-2 szeletet uzsonnára.
Kávét reggel és délután iszom- most édesség helyett, nekem kiváltja az édességet. Kis kávé, ezt felöntöm tejjel egy bögrébe, a cukrot nem szeretem bele.
23/L
12/16 anonim válasza:
Fogyás miatt már kb. 2 hónapja nem eszem édességet, de azért teljesen nem tudok lemondani róla. Csokit, kekszet, nápolyit, fagyiut egyáltalán nem eszem. Sütit, ha van otthon mondjuk hétvégén vagy vendégségben, egy kis szeletet, de ez nagyon max. hetente egyszer, van hogy még ritkábban. És szintén ritkán eszem ilyen úgymond egészségesebb édességet, pl. müzliszeletet, teljes kiörlésű kekszet. Kávét naponta, de édesítővel, így nem hizlal. Aztán csináltam már kakaót is édesítővel, vagy túrót, joghurtot gyümölccsel, egy kis piskótával, nem hizlal és süti formája van :D
13/16 A kérdező kommentje:
Hm..ez tényleg jó ötlet :DD
2014. aug. 13. 13:09
14/16 anonim válasza:
Ez teljesen változó. Tegnap például megettem egy teljes tábla 75%-os étcsokoládét. Ma pedig nem ettem semmi édeset, csak két adag lecsót meg egy almát ettem eddig, és tonhalat fogok enni vacsorára.
28/N
15/16 anonim válasza:
4-5 hónapig semmit sem ettem. Most visszaestem, napi 1-2 szelet cukrászsütemény (torta, marlenka, vagy ischler> esetleg női szeszély, vagy sarokház). Majd 99 vagy 100%-os étcsokoládéval lejövök újra, cardio- és súlyzós edzés mellett. Amúgy 1,5 éve vegetáriánus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!