Milyen halat egyek? Tapasztalat kéne, mert nem egyszerű a kérdés!
Figyelt kérdés
Szeretném változatosabbá tenni az étlapomat,hallal!De nem szeretem a halat,mármint aminek olyan erős halíze van mert például a halrúddal semmi gondom nincs,viszont már pl a rántott pontyot,harcsát nem tudom megenni.Esetleg érdemes lenne a tengeri halfajokkal próbálkozni?azoknak nincs olyan erős "halízük"?2010. jan. 12. 02:07
12/12 anonim válasza:
Én rendeltem cápát netről csak próbaképp, 2szelet volt benne, az egyik finom volt, a másik meg borzalmas :)
Hekket szoktam néha csinálni, de én a fagyasztottat csak simán bedobom olajba, szerintem jó az úgy is, jól átsütve.
Meg a busát is szeretem, azt piacon vettem egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!