Milyen halat egyek? Tapasztalat kéne, mert nem egyszerű a
kérdés!
2010. jan. 12. 02:15
Én is utálom a halat, csakis a sült halat szeretem, amit többféleképpen is lehet csinálni, bármilyen halból. Fokhagymásan, sajtos mártással, jó fűszeresen... próbálkozz. De minden halnak hal íze lesz... legfeljebb elnyomja a sok fűszer:D Amúgy meg ha sokszor eszed akkor hozzászoksz, de ez mindennel így van.
2010. jan. 12. 03:38
3/12 A kérdező kommentje:
Cápa?nem könnyű hozzájutni!tudom,hogy mindennek hal íze lesz de talán van amelyik nem olyan intenzív :(
Pangasius filét elég olcsón kapsz, próbáld ki!
Amúgy magyarul cápaharcsa, hogy az elsőnek is legyen sikerélménye! :-)
2010. jan. 12. 06:09
Egyél hekket. Lehet kapni fagyasztva, jól megsózod ha kiolvadt, hagyod a sóban 20 percig, utána megforgatod paprikás lisztben és hirtelen sütöd forró olajban, hogy ropogós legyen kívül. Én ezen sosem éreztem annyira intenzíven a halízt. Amúgy meg ha nem szereted a halat kér erőltetned. Olyasmit egyél, amit jóízűen megeszel, rengeteg egészséges étel van a világon.
2010. jan. 12. 07:40
6/12 A kérdező kommentje:
A hekket kipróbálom így,az az érdekes,hogy a halrúddal nincs problémám csak annyi,hogy valószínű beledarálnak minden szemetet\majd ha lesz itthon megnézem mi az alapanyaga :)\
van fagyasztott tengeri halfilé, lapos szeletek szálka nélkül, ez panírozva, sütve nem rossz.
2010. jan. 12. 08:25
Szia! én is a pangasiust tudom ajánlani, én nagy halevő vagyok, mert a férjem pecás, de a gyerekeim képtelenek szálkás halat megenni. Karácsonyra kénytelen voltam nekik
tengeri halat venni, és mondhatom, hogy ennek a fajtának
már-már halíze sincs /mondom én,mint halimádó/.Szóval abszolút szálkamentes, és olyan nyúl-csirke-hal zanzaízű.
ki kellett olvasztani, és kilóból 80 dkg maradt, a többi jég volt.tartárral finom
üdv.-eri-
2010. jan. 12. 09:55
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom idővel mindent ami írtatok(én is szeretek horgászni de én visszaengedek mindent amit fogok :)
szia ! a "pecásné" vagyok.gratulálok, igazi sportember vagy.azért mi sem faljuk fel az összesset, sőt amelyek
túlélik a kalandot, áttelepítjük egy másik, viszonylag halszegény tóba, úgy, hogy kapnak még egy esélyt.sajnos mesebeli aranyhal még nem volt köztük,így hát egy kívánságom sem teljesült....
hello-eri-
2010. jan. 12. 11:00
Kapcsolódó kérdések: