Kíváncsi vagyok, Ti mit ettetek, elmondjátok? És ti csináltátok?
Reggelizni minden nap a Cserpes Tejivoba ulok be, ma is ott kezdtem egy mozzarellas szendviccsel.
Ebedre egy nagy talka gorogdinnyet es sargadinnyet vagtam, nem nagyon voltam ehes.
Vacsorara kisutottem egy fagyasztott lazacfilet siman serpenyoben, fuszerek es egyebek nelkul. Melle ettem egy kisdoboz (250g) koktelparadicsomot.
Ittam kb. 1, 5 liter asvanyvizet, es 0.5l light colat.:)
Te?
Reggelire egy kis szelet kakaós beiglit, két szem kekszet (ezt én sütöttem még két napja) és egy pohár kávét (ezt párom készítette melóba indulás előtt)
Tíz felé egy túró rudit 3 dl pepsivel
Ebédre vifon tészta (az kb. tíz perc alatt kész), de sajtot, joghurtot és kockázott sonkát tettem rá, 2,5 dl energiaital
Uzsi egy kis szotyi meg csoki
Vacsira kolbász, sajt paprika meg pár darab sós perecke, aztán egy pohár sör
Lefekvés előtt mézes-szotyis joghurt, egy csík csoki és egy pohár multivitamin
Ezen kívül citromos víz.
Hmm ezek finomak, a rakott brokkolit megkívántam, jövőhéten biztos csinálok:)
Én reggeli 2 tükörtojást ettem 1 sajtos kiflivel és pár szem koktélparadicsommal
tízóraira 2 barackot
ebédre gulyás levest, spenótfőzeléket 2 szelet sült hússal
vacsorára rizses hús paradicsom salátával, majd később 2 szelet barackos pudingos gyümölcstortát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!