Miért csak karácsonykor lehet kapni szaloncukrot?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 14:05
1/6 anonim válasza:
Mert nyáron senki nem venné. :D 'idény' csoki, ha mondhatjuk így. Ugyanúgy, mint csokinyuszi, tojás is csak húsvétkor van. :)
2/6 anonim válasza:
Nemcsak akkor kapni, én mostanság is láttam, mégpedig igen nagy kedvezménnyel.
Nyilván karácsonyra gyártják, mint a Mikulást december 6-ra, és van valamennyi élelmiszernek lejárata, az akciók miatt pedig elfogy.
3/6 anonim válasza:
Elveszne a varázsa, ez a karácsonyi ünnepkör része, akkor kell örülni neki, nem hétköznapivá válnia. Ez ugyanolyan, mint hogy mért nincs egész évben karácsonyfa, miért nincs egész évben születésnapom?
4/6 anonim válasza:
ezt azért kérdezted, mert szeretnél máskor is venni?
A fiam csokifüggő.Én ilyenkor amikor leszedjük a fáról a szaloncukrot,mindet kibontom a csomagolásból, néhány napig
még előlhagyom, majd ha már uncsi, akkor adagonként a fagyasztóba teszem. Júliusban isteni, és mindig nagy a sikere!Sőt, ilyenkor a leárazáskor még szoktam venni 1-2 dobozzal.
5/6 anonim válasza:
ha nagyon hiányzik nyáron, csinálj magadnak házilag :)
6/6 A kérdező kommentje:
készitettem és finom lett:)köszi a válaszokat:)
2010. jan. 16. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!