Van olyan étel, amiből akkor is tudsz/tudnál enni még csak az ízéért, ha már jól vagy lakva?
Figyelt kérdés
Tehát 1 tányérral jól laksz, de muszáj enned még 2-vel mert annyira isteni. Nem kész ételt is írhattok, pl. nekem az olajbogyó, camembert sajt olyan, hogy szinte függő vagyok az ízük miatt. Kész ételnél pedig a hagyma- és a fácánleves olyan, hogy erőmön felül tudok belőlük enni az ízük miatt.2010. jan. 10. 12:14
11/29 anonim válasza:
nem kész étel: görögdinnye, eper, szőlő, cseresznye, édes meggy, sós-feta sajt
kész étel: juhtúrós-sajtos-tökmagos pogácsa, nagynéném féle rántott hús, kakaós kalács (házi!), milka csoki abból is a habosított csokis, majonézes tekercs hús, krémtúró (ez is házi)
13/29 anonim válasza:
Sajna, én mindennel így vagyok, addig eszem amíg van előttem,de legfőképp a szaftos ételek és a tésztafélék.
Nálam olyan nem fordul elő, hogy hagyjak a tányéron egy falatot is.
Ritka rossznak kell lennie ha én ott hagyom.
14/29 anonim válasza:
pekingi kacsa, édes-savanyú, büfés szezámos csirke, paradicsomos káposzta, pizza, cézár sali, sushi
15/29 anonim válasza:
Eper, cseresznye, barack, szőlő, banán, narancs, mandarin.
Tejszínes csirke, mákusguba, becsinált leves.
16/29 anonim válasza:
Ajaj,a gomba,de minden mennyiségben,kipukkadásig.Édességből a pilótakeksz.
17/29 anonim válasza:
19.50-essel pacsiznék: nekem is a gomba. Akármikor, akármennyit :)
18/29 hayabusa válasza:
Borsófőzelék.Ez nem vicc, sajna simán meg tudok enni egy egész lábossal.Na jó, nem egyszerre, de egy délután alatt elfogy, úgy hogy csak én eszem, mert senki nem szereti a családban.Semmi mással nem vagyok így, nem tudom hogy pont ezzel miért!
19/29 anonim válasza:
15:14-es! Az a majonézes tekercs hús az milyen?
20/29 anonim válasza:
15:14-es vagyok
hát van egy tészta, aminek nagy része majonéz, ezt megsütöm, ráteszem a darált húst összetekerem és készre sütöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!