Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húst fogyasztók, ti mit...

Húst fogyasztók, ti mit választanátok ha rajtatok múlna?

Figyelt kérdés

Szörnyű dolgokat olvastam itteni topikokban a húsüzemekben folyó "munkáról". Hipóval lemossák a gennyes nyakú pulykaszállítmányt meg ilyenek, és az ilyesmi is mind bekerül a boltokba, nincs kidobva a legdurvábban szennyezett hús sem. Ha dönthetnétek

- szűnjön meg a nagyméretű állattartás, húsipar és csakis tökéletes minőségű hús kerüljön a családod asztalára, viszont ez azt jelentené, hogy heti egy max két alkalommal ehetnétek húst,

- vagy inkább belenyugszol, hogy ilyet is eszel és adsz a gyerekeidnek is, csak minden nap ehess húst.

Melyiket választanád ha rajtad múlna?

2014. júl. 23. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
C, én okos vagyok és termelőtől veszem a húst, frissen max tegnapi vágásból.
2014. júl. 23. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Húsfogyasztó vagyok, de nem eszem minden nap húst. Mint ahogy sokan mások sem.

Ettől még nem fog megszűnni az nagyipari állattartás.

A minőségben pedig reménykedem. De ez mindennel így van, nem csak a hússal.

2014. júl. 23. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
20%

"A minőségben pedig reménykedem. De ez mindennel így van, nem csak a hússal." A reménnyel csak annyi a gond, hogy nem tény! Bármilyen hulladékot ma már képesek feldolgozni és ezt meg is teszik!!! Kínában még a csirke tollat is megőrlik lisztnek, amiből kenyeret sütnek!!!!!!!!!!!

Az "emberi" aljasság határtalanná vált a Földön...

De van egy jó közmondásunk: Ki mint vet, úgy arat! És ez ÖRÖK igazság marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. júl. 23. 18:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Az szerencsés aki olyan húst tud enni mindig mint az első válaszoló, de szerintem ők a kisebbség. Ezenkívül a felvágottakat, májkrémeket ilyesmit nem lehet termelőtől venni.
2014. júl. 23. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdező: Mit választanál? Tudomásodra jutna, hogy a vegetáriánusok miatt naponta 1000 állat hal éhen mert eleszitek a növényi táplálékot előlük.

-Továbbra is ugyanúgy étkeznél ezzel ölve az állatokat?

-áttérnél a húsevésre feladva az eddigi étrendedet?

Kb ilyen a kérdésed. Egyébként a rémhíreket oszd kettővel és azt felezd meg úgy kb kijön a valóság. Én soha nem vettem romlott árút igaz mindig egy hentesnél vásárolok ezzel a cselekedetemmel egyszerre két jót is cselekszek. Mindig minőségi ételt kapok és támogatom a makrogazdaságot a városomban. Így van a zöldség és gyümölccsel is.

2014. júl. 23. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem a kérdésem távolról sem passzol a te példáddal, minőség vagy mennyiség, az én kérdésem ez, szerintem egyértelmű. Azért kérdezem, mert nyilván a hatalmas mennyiség produkálásának az eredménye, hogy ezzel arányosan romlik a minőség. Ez mondjuk igazából sok minden más termékkel is így van, csak mégis amit megeszünk az fontosabb, mint egy ruha például.
2014. júl. 23. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja és még az jutott eszembe, mindenki minőséget vásárol aki válaszol. Hol vannak akik a Tesco-ban veszik a húst, felvágottat stb. Elvileg meg gyakorlatilag is ők vannak sokkal többen.
2014. júl. 23. 22:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja és még az is, hol vannak akik minden nap valamelyik cég menüjét ebédelik.
2014. júl. 23. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem eszem semmilyen felvágottat. Nem rendelek sehonnan sem kaját. Nem eszem félkész ételeket.

Mindig otthon főzünk.

Úgy gondolom, a nyers, feldolgozatlan húsról azért nagyjából el tudom dönteni, hogy milyen. Nem véletlen, hogy meg van, hogy milyen fajta húst hol szoktam vásárolni.

2014. júl. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!