Húst fogyasztók, ti mit választanátok ha rajtatok múlna?
Szörnyű dolgokat olvastam itteni topikokban a húsüzemekben folyó "munkáról". Hipóval lemossák a gennyes nyakú pulykaszállítmányt meg ilyenek, és az ilyesmi is mind bekerül a boltokba, nincs kidobva a legdurvábban szennyezett hús sem. Ha dönthetnétek
- szűnjön meg a nagyméretű állattartás, húsipar és csakis tökéletes minőségű hús kerüljön a családod asztalára, viszont ez azt jelentené, hogy heti egy max két alkalommal ehetnétek húst,
- vagy inkább belenyugszol, hogy ilyet is eszel és adsz a gyerekeidnek is, csak minden nap ehess húst.
Melyiket választanád ha rajtad múlna?
Húsfogyasztó vagyok, de nem eszem minden nap húst. Mint ahogy sokan mások sem.
Ettől még nem fog megszűnni az nagyipari állattartás.
A minőségben pedig reménykedem. De ez mindennel így van, nem csak a hússal.
"A minőségben pedig reménykedem. De ez mindennel így van, nem csak a hússal." A reménnyel csak annyi a gond, hogy nem tény! Bármilyen hulladékot ma már képesek feldolgozni és ezt meg is teszik!!! Kínában még a csirke tollat is megőrlik lisztnek, amiből kenyeret sütnek!!!!!!!!!!!
Az "emberi" aljasság határtalanná vált a Földön...
De van egy jó közmondásunk: Ki mint vet, úgy arat! És ez ÖRÖK igazság marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdező: Mit választanál? Tudomásodra jutna, hogy a vegetáriánusok miatt naponta 1000 állat hal éhen mert eleszitek a növényi táplálékot előlük.
-Továbbra is ugyanúgy étkeznél ezzel ölve az állatokat?
-áttérnél a húsevésre feladva az eddigi étrendedet?
Kb ilyen a kérdésed. Egyébként a rémhíreket oszd kettővel és azt felezd meg úgy kb kijön a valóság. Én soha nem vettem romlott árút igaz mindig egy hentesnél vásárolok ezzel a cselekedetemmel egyszerre két jót is cselekszek. Mindig minőségi ételt kapok és támogatom a makrogazdaságot a városomban. Így van a zöldség és gyümölccsel is.
Nem eszem semmilyen felvágottat. Nem rendelek sehonnan sem kaját. Nem eszem félkész ételeket.
Mindig otthon főzünk.
Úgy gondolom, a nyers, feldolgozatlan húsról azért nagyjából el tudom dönteni, hogy milyen. Nem véletlen, hogy meg van, hogy milyen fajta húst hol szoktam vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!