Milyen a juharszirup és a mogyoróvaj? Melyiket választanátok?
A juharszirup kb olyan mintha mézet felhigitanál gyenge ecetes vízzel.
(mellesleg igazit még amerikában is alig kapni, mert mind kukoricaszirupból készül)
A mogyoróvaj meg szintén semmi extra, zsíros daráltmogyoróra emlékeztető sós cucc..
Nem az európai ember szájíz világa egyik sem.
Csalódni fogsz...
Jajj, köszi hogy mondod, a mogyoróvajat várom hónapok óta.
Holnap megyek is! :)))
Kenyérre, sütibe használom.
Én kóstoltam mindkettőt és eredetit is volt szerencsém, mert 15 éves koromig Amerikában laktunk apukám munkája miatt. A Juharszirupot én nem igazán szeretem (mondjuk az édes dolgokat se nagyon) a mogyoróvaj viszont nagy kedvenc.
Ha anyagilag belefér én azért megvenném mindkettőt, mert a te ízlésed lehet más, mint az enyém.
En is megvennem mindkettot,mert ha csak az egyiket kostolnam,azon jarna az eszem,vajon milyen lehet a masik.:)
En szemely szerint a juharszirupot nagyon nem szeretem,egyszeruen felfordul tole a gyomrom,olyan mint a folyekony cukros mez. Huh...
De sokan szeretik.
A mogyorovaj nagyon finom nekem. Szigoruan sos valtozat a jo,bar ugy tudom,van edes is. Nem merokanallal persze,de reggel egy szelet piritott toastra isteni. Cookiet is sutottem mar vele,a sima vaj helyett. Szuper!
Köszönöm!
Hát....azt hiszem a mogyoróvajat választom, de még át kell gondolnom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!