Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen a juharszirup és a...

Milyen a juharszirup és a mogyoróvaj? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Amerikás hét van a Lidl-ben és nem tudom mit kóstolnék meg. Erre a kettőre mindig kíváncsi voltam, de nem tudom, hogy ízlene-e. Milyen ízük van, mihez szoktátok enni? Esetleg helyettük mit választanátok?

2014. jan. 23. 23:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%

A juharszirup kb olyan mintha mézet felhigitanál gyenge ecetes vízzel.

(mellesleg igazit még amerikában is alig kapni, mert mind kukoricaszirupból készül)

A mogyoróvaj meg szintén semmi extra, zsíros daráltmogyoróra emlékeztető sós cucc..

Nem az európai ember szájíz világa egyik sem.

Csalódni fogsz...

2014. jan. 23. 23:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A juharsziupról nem tudok nyilatkozni, mert még nem kóstoltam. A mogyoróvajat viszont IMÁDOM!!!!! Ha tehetném, éjjel-nappal azt enném, szerintem próbáld ki te is, nem fogsz csalódni! ;)
2014. jan. 23. 23:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A mogyoróvaj sós, de nagyon finom!
2014. jan. 23. 23:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, köszi hogy mondod, a mogyoróvajat várom hónapok óta.

Holnap megyek is! :)))

Kenyérre, sütibe használom.

2014. jan. 23. 23:35
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
A mogyóróvaj az egyetlen étel amit nem tudnék megenni,szerintem borzasztó,sós és ragad a szájpadlásra.A juharszirup mézszerű csak fanyarabb,-az jó dolog lenne eredetibe-de én már amúgy sem eszem cukros dolgokat.
2014. jan. 23. 23:40
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Én mogyoróvajat vennék:)
2014. jan. 23. 23:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kóstoltam mindkettőt és eredetit is volt szerencsém, mert 15 éves koromig Amerikában laktunk apukám munkája miatt. A Juharszirupot én nem igazán szeretem (mondjuk az édes dolgokat se nagyon) a mogyoróvaj viszont nagy kedvenc.

Ha anyagilag belefér én azért megvenném mindkettőt, mert a te ízlésed lehet más, mint az enyém.

2014. jan. 24. 08:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

En is megvennem mindkettot,mert ha csak az egyiket kostolnam,azon jarna az eszem,vajon milyen lehet a masik.:)

En szemely szerint a juharszirupot nagyon nem szeretem,egyszeruen felfordul tole a gyomrom,olyan mint a folyekony cukros mez. Huh...

De sokan szeretik.

A mogyorovaj nagyon finom nekem. Szigoruan sos valtozat a jo,bar ugy tudom,van edes is. Nem merokanallal persze,de reggel egy szelet piritott toastra isteni. Cookiet is sutottem mar vele,a sima vaj helyett. Szuper!

2014. jan. 24. 09:40
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát....azt hiszem a mogyoróvajat választom, de még át kell gondolnom:)

2014. jan. 24. 21:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vedd meg mindkettőt. Sokáig elállnak, ennyit igazán ki lehet bírni. A mogyoróvajat pirítósra kenem és banánt vagy más gyümölcsöt teszek még rá, illetve szeretem lekvárral is megkenni. Jó még süteményekbe is, sokszor sütök vele. A juharszirupot gofrira, amerikai palacsintára tesszük. Szerintem nem attól függ, hogy az ember szereti-e, hogy melyik kontinensen él, kedves első, hanem azon, hogy milyen a saját ízlése. Aki elég nyitott, és nem elégszik meg a pörköltszaft kockával, annak bejöhet a mogyoróvaj is, a juharszirup is, a sushi is, az indiai kaja is, és bármi más.
2014. jan. 24. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!