Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen a juharszirup és a...

Milyen a juharszirup és a mogyoróvaj? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Amerikás hét van a Lidl-ben és nem tudom mit kóstolnék meg. Erre a kettőre mindig kíváncsi voltam, de nem tudom, hogy ízlene-e. Milyen ízük van, mihez szoktátok enni? Esetleg helyettük mit választanátok?

2014. jan. 23. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
mogyoróvajra hónapokig várni?! döbbenet... veszel egy csomag mogyorót, és késes aprítóval vagy kávédarálóval nyomsz rajta párat. voilá.
2014. jan. 25. 23:19
 12/17 mayido92 válasza:

A juharszirup nekem nagyon édes volt, olyan mint a méz, csak még dúsabb és tömörebb. Nekem nem ízlett annyira, mikor kóstoltam.

A mogyoróvajat nagyon szeretem (ajánlom a SPAR-osat, én olyat szoktam venni), főleg pirítósra kenve, de lehet sima kenyérre is, még süteményekhez is felhasználhatod! Enyhén sós, kicsit édes, inkább a kettő között levő íze van.

(A mogyoróvajas sütemény/keksz receptje: [link]

2014. febr. 14. 20:48
 13/17 mayido92 válasza:
Bocsánat, a mogyoróvajas sütemény receptje: [link]
2014. febr. 14. 20:50
 14/17 anonim válasza:
mindketto nagyon finom..
2014. febr. 14. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi mindkettőt megvettük, szerintem a mogyoróvaj szörnyű, nem tudom mire fogjuk elhasználni... :D
2014. júl. 5. 15:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Süteménybe. Ott lehet édesíteni és nem érezni, hogy sós. Illetve egy sima mogyorós süteménynek fog tűnni. Kekszbe nagyon finom, esetleg fűszerekkel, fahéjjal, vagy amit szerettek.
2014. júl. 5. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:
A mogyoróvaj nagyon finom, van, hogy veszek egy dobozzal és kikanalazom gyorsan. Finom, olcsó, tápláló.
2017. dec. 16. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!