Melyik a jobb a sóska vagy a spenót?
Figyelt kérdés
én a sóskára szvazokXD2010. jan. 9. 17:35
23/34 anonim válasza:
Mindkettő tükörtojással vagy bunddáskenyérrel.Krumpli nélkül.A menzáékon volt szokás a szószokhoz krumplit adni,hogy több legyen.Én maradok a hagyományos elkészítésnél.A pürée egyedül és hússal szeretem.
26/34 anonim válasza:
a spenótot jobban szeretem(különösen a mamámét, aki sok zsemlével készíti, azt üresen szoktam enni)
de a sóskát is szeretem, főtt krumplival, jó cukrosan
28/34 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a spenótot, tejszínes parajkrémlevesnek szeretem a legjobban elkészíteni.
A sóskát nem is tudom mikor csináltam utoljára?de azt annyira nem szeretem.
29/34 anonim válasza:
én imádom a spenótot:))) tükitojival:) a sóskát ki nem állhatom... fújfúj fúúúj XD
30/34 anonim válasza:
Ah,mindkettőt imádom:D
A spenótot főzelékként,tükörtojással vagy csirkecombbal vagy főtt krumplival (vagy ezek közül többel:D),a sóskát levesként,egy kevés cukorral...nyammmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!