Melyik a jobb a sóska vagy a spenót?
Figyelt kérdés
én a sóskára szvazokXD2010. jan. 9. 17:35
11/34 anonim válasza:
Spenótpárti vagyok, a tiszta sóskától mindig érdes lesz a szám, és csikorognak a fogaim. Egyébként szoktuk a kettőt keverni is, vegyesen csinálunk mártást a kettőből.
14/34 anonim válasza:
én csak a spenótot szeretem , de azt nagyon!:D
16/34 anonim válasza:
A sóskáért élek-halok, imádom, a spenóttal viszont ki lehet kergetni a világból, már a szagától is öklendezem sajnos.
17/34 anonim válasza:
Mindegyiket imádom... spenót tükörtojással.. sóska pedig főtt krumplival, és pörivel... nem tudok választani:S
18/34 anonim válasza:
Sóska, krumplival és tojással, esetleg főtt marhával.
19/34 anonim válasza:
A spenótot szeretem, sok-sok foghagymával, tükörtojással vagy bundászsömlével, meg hidegen, meg üresen.....imádom.
A sóskát is megeszem, mert nem vagyok válogatós, de ezer éve nem ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!