Hogyan lehet a vajat kihabosítani cukorral?
Kezdő szakács panasza: nagyon lassan...
Először is, nem árt, hogyha puha (de nem olvasztott) a vajad, ahogy az előző írja. Ez nem látszik a képeken.
Másodszor is, légy kitartó! Ha jól (meg jó sokáig) csinálod fel fog tűnni, hogy a cukorszemek kisebbednek majd eltűnnek és az egész cucc meg világosabb meg krémesebb lesz, mint amikor elkezdted.
Igen, azért szokták kristálycukorral habosítani, mert mire a cukor a vajban eltűnik, addigra biztosan habos lesz.
Azért ne hűtött vajjal kezdd, abba tényleg bele lehet fáradni, még géppel is.
Semmiképp ne olvasztott vaj legyen, mert teljesen más lesz a végeredmény.
És, ahogy írták, türelem, de nem vészes:)
A gépet is pihentetheted közben pár percig.
Régen fakanállal kevertük ki, felváltva, többször is leizzadva, de azért sikerült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!