Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok enni pl. rántott...

Szoktatok enni pl. rántott hús mellé, vagy hasonló mellé kenyeret, ha van köret?

Figyelt kérdés

Van egy hülye lény/lány, aki fogyózik, s azt hiszi, h nem kell kenyér, ha van köret.

Köszi mindenkinek a választ.

2014. júl. 4. 18:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se eszem kenyeret ha van köret. A körethez kenyér evés nekem újdonság, eddig eszembe se jutott.
2014. júl. 4. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem eszem a rántotthús plusz köret mellé kenyeret.És más senki sem a családban.Néha utazáshoz csinálok "bécsis" zsemlét.

És ha valaki akár fogyózik akár nem, maga dönti el, hogy mi mellé fogyaszt kenyeret avagy nem, tehát tényleg durva emiatt lehülyézni... szerény véleményem szerint.

2014. júl. 4. 19:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Apám a tyúklevesen kívül mindenhez eszik kenyeret. :-D Komolyan még a tepsis bolognaihoz és a mézes mustaros csirkehez is pedig van hozzá rizs :-D napi olyan fél kg kenyeret eszik, de nincs elhizva
2014. júl. 4. 19:51
 14/19 A kérdező kommentje:
A lehülyézés poén volt csak, itt ül mellettem az a szuper csajszi, akit lehülyéztem, sőt az övéről küldtem a kérdést is.
2014. júl. 4. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor eszek kenyeret, ha nem laknék jól a hússal és a körettel.
2014. júl. 5. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
22%
Nem hülye az, aki nem fogyaszt kenyeret rántotthús+köret kombináció mellé. Én soha nem eszem kenyeret semmihez, sem magában, sem szendvicsnek, mégis teljes életet élek. Nem fogyózok, egyszerűen tudom, hogy egészségtelen és egyáltalán nincs rá szüksége a szervezetemnek. És akkor itt most nem mennék bele abba, hogy a rántotthúsról mi a véleményem.
2014. júl. 6. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tulajdonképpen csak szendvics formájában eszek kenyeret, úgy is ritkán, nem fogyózok és semmilyen komoly egészséges életmódra való törekvésem sincs. Egyszerűen nem kívánom, nem szeretem annyira, nincs is nagyon túl jó íze, inkább olyan semleges. Na jó, a lecsóhoz szoktam néha, de pörkölt vagy paprikáskrumpli mellé általában savanyúságot szoktam és azt sem mindig, mást nem szeretek mellé enni. Nem azt mondom, hogy soha nem eszek kenyeret és utálom, szaftosabb kajákhoz néha szoktam, ha éppen úgy szeretném, de nem gyakori. Az olyan ételek mellé amihez van köret pl. rízs, burgonya, zöldség még soha nem jutott eszembe kenyeret enni, de ki úgy szereti, ki így...
2014. júl. 7. 00:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan étel mellé sem eszek kenyeret,amihez van köret.Így a rántott húshoz se.
2014. júl. 9. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam, ha valamilyen főzelékkel van. Pl. rántott hús borsófőzelékkel, akkor ahhoz szoktam enni kenyeret, ha épp van itthon. Ha krumplipürével, rizzsel van, akkor nem. Talán azért, mert ezeknek kevésbé intenzív az íze, meg szárazabbak is. De inkább nem gyártok elméletet, hogy mihez kell kenyér és mihez nem, hanem akkor eszem, ha jól esik.
2014. okt. 21. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!