Rántott hús bundájában mennyit számít, az ha zsemlemorzsa helyett búzadarát alkalmazok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 21:48
1/6 anonim 



válasza:





Olyan kemény lesz, hogy nem bírsz beleharapni, és az ínyedet is kikezdi!
2/6 anonim 



válasza:





Kőkemény lesz, a búzadara nem erre való.
3/6 anonim 



válasza:





Ellenben kukorica darával helyettesítheted részben vagy egészben, nagyon kellemes ropogós lesz és nem szikkad úgy meg, mint zsemlemorzsával.
4/6 anonim 



válasza:





Nemrég hallottam, hogy a legjobb az összetört burgonyacsipsz.
5/6 anonim 



válasza:





nem tudom mire gondolsz a "mennyit számít " alatt, mert pl kalóriában semmit sem számít.
Viszont ehetetlen lesz a panír, legalábbis számomra az. Életemben egyszer (nagyon-nagyon régen ) kevertem véletlenül össze a darát a prézlivel. Rá sem tapad rendesen a húsra, megég hamar, és pocsék kemény lesz.
6/6 anonim 



válasza:





Hát én most értetlenül állok ezelőtt, mert teljesen jó tapasztalatom van és konkrétan javasolni szoktam a búzadarát. Egyszer véletlenül párizsit paníroztam be vele és sokkal jobb lett. Később szándékosan sajtot is ebbe paníroztam és ugyanúgy működött. Megszokás után először szokatlan és az íze is másmilyen, de nekem bevált. Nem tudom, hogy ki mit csinálhatott rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!