Melyik energiaital a leghatásosabb? És a megivástól kezdve mennyi idő múlva hat? Mennyi ideig hat? Kinek melyik vált be? 2 éjszakát szeretnénk a haverommal kibirni alvás nélkül! 13/f
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 21:38
11/19 anonim válasza:
Te fiatal vagy, neked nem ajánlom, inkább koffeines teát igyatok (nekem a Redbull jó, viszont napi 2 kis kiszerelésnél nem szabad többet, de ha szükséges, nem kell semmi, hogy fent maradjak).
Amúgy kérdezz meg egy biztonsági őrt, hogy ők hogy csinálják. :-)
12/19 anonim válasza:
Az értelmesebb biztonsági őrök alszanak éjjel :D nem energiai italoznak :D:D:D
Am én a Hell-re szavazok!
13/19 anonim válasza:
01:17 - Aha, a 24 órás műszakban... Dolgoztam kórházban (más munkakörben), éjjel-nappali műszakjuk van, nem irigylem őket.
14/19 anonim válasza:
Igen 24be, jó kórház, ott megy a nyüzsi azért, de egy csendes kis portán, ahol este már senki se be senki .... :D:D
15/19 anonim válasza:
01:23 - Abban a kórházban ezek az emberek máshol is dolgoztak. Te voltál már biztonsági őr? Az én munkahelyemen is éjjelnappali műszakban vannak (pénzintézet).
16/19 anonim válasza:
en 52 orat nem aludtam, ugy kovalyogtam, mintha be lennek rugva, megittam egymas utan sok fajta energiaitalt, hogy kibirjam,de nem hasznalt, aztan felbaszodtam azt vettem 2 redbull-t rogton beporogtem tole, aztan meg egy 6 orat fenn voltam, aztan 3 napig egyfojtaban aludtam,
Az energiaital csak akkor segit, ha jo ideje nem aludtl, es, meg kibird valameddig, maskor nekem sose segitett!!!
17/19 anonim válasza:
Istenem... Nem szükségeltetik semmiféle energiaital, ahhoz, hogy fent maradj. Én legtöbbször talpon tudok maradni akár 48 órán át is koffein nélkül. Többet viszont nem próbáltam, de nagyrészt elhatározás kérdése az egész. Azt viszont figyelembe kell venni, hogy az éjszakázások felboríthatják a test egyensúlyát, ez esetben pedig kell pár nap még helyreáll az optimális alvásidő.
18/19 anonim válasza:
Apukám, 13 évesen ilyen marhaságokra készülsz? Konkrétan ha ennyi eszed van, akkor dobj be vagy 10 bogyót, akkor garantáltan fenn maradsz vagy 5 napig.. (viccet félretéve, fejlődő korban vagy, nem kellene ilyen szarságokkal sanyargatni magadat!!!)
19/19 anonim válasza:
Nekem csak a Redbull, a Hell, monster,meg Aldi ból az ottani márkájú cuccok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!