Be lehet váltani pénzre a Sodexo meleg ételkezési utalványt? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 18:25
1/16 anonim válasza:
Maximum eladod egy ismerősödnek, aki fel tudja használni.Azt hiszem nem lehet beváltani:(
2/16 anonim válasza:
Pénzt sem lehet belőle visszaadni, nemhogy beváltani.
3/16 anonim válasza:
Kérj meg egy ismerős pénztárost,talán tud segíteni,de hivatalosan nem lehet.
4/16 anonim válasza:
körbekérdezel ismerősöket, h ki venné meg. marha egyszerű. sztem 1 nap alatt el tudod adni.
5/16 anonim válasza:
valszeg ugy tudod eladni, hogy mondjuk egy 10 ezres sodexho-ért adnak neked 6-8000 pénzt.. :D
de ha szerencséd van 9-vagy 10-et is de csak ha a barátaidnak nagy igénye van a melegételre.
6/16 anonim válasza:
7 ezerért én veszek 10-est azonnal
7/16 anonim válasza:
szemét uzsorás vagy,más nyomorán élősködő utálom az ilyeneket!!!
8/16 anonim válasza:
Mégis miért lenne már uzsorás? Ez teljesen elfogadott, hogy ha valaki pénzt akar a jegy helyett, akkor nem egy az egyben váltják!
9/16 anonim válasza:
Szerintem is elfogadott ugyanis nem mindegy h szar mekis-menzás melegételutalványod van amit valszeg el se költesz ilyen helyeken avgy rendes pénzed
10/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne ugyan annyit adni érte, amennyit ér???Te is ugyan annyit fogsz vele fizetni a boltban, mintha pénzzel tennéd, és ha már megveszi tőle valaki valószínűleg azért teszi, mert neki mindegy mivel fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!