Mit, miket tesztek a meleg szendvicsre?
globusos pizzás melegszendvicskrém+sajt,ha kész,a tetejére majonéz.
vagy vaj,sonka,főtt tojás,pirosarany,sajt,tetejére szintén majonéz.
Melegszendvics krém az tuti.
Meg kecsap vagy majonéz. vagy mind a kettő.
Sajtot is szoktam rátenni.
Ez az alap melegszendvics. De a többi az időmtől is függ meg hogy mit találok itthon a hűtőbe.
Én savanyúságot is teszek rá ha kevésnek találom a feltétet. de azt csak sütés után. Bár én nem mikróba csinálom az ilyesmit. Sütőbe szoktam de akkor egy tepsivel.
én is úgy csinálom, hogy csak a krém , amit én csinálok reszelt sajttal a tetején, vagy felvágottak rá egy lapka sajt kecsap stb. én ilyen kis party grillben szoktam egyszerre
négyet megsütni. ha sokan vagyunk akkor a gáztepsit megpakolom és sütőben sütöm.
Vajjal megkenem a kiflit, teszek rá összenyomott fokhagymát, majd paprikás téliszalámit, vagy vékonyra szelt házikolbászt, reszelt sajtot és megszórom pirospaprikával.
Szoktam párizsis, vagy sonkás krémet is csinálni, ledarálom a párizsit/sonkát, teszek bele kis tejfölt, vajat, őrölt borsot és ezzel kenem meg a kenyeret, majd reszelt sajt.
Unokám szereti a téliszalámisat is, úgy, hogy a vajra májkrémet jön, mad a szalámi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!